Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через протест місцевих мешканців тимчасово змінили маршрут автобуси № 17 та № 18

10 серпня 2017 року, 10:53

Учора, 9 серпня, з 19:40 та до кінця руху було заблоковано рух автобусів маршрутів  № 17 та № 18 на перехресті вул. Ревуцького, вул. Ахматової та вул. Тростянецької через проведення протестів місцевих мешканців проти будівництва автозаправної станції. Рух автобусів № 17 та № 18 організовано вулицями: Ахматової – Драгоманова – Здолбунівська – Ревуцького – Харківське шосе – Тростянецька – Ревуцького. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Сьогодні, 10 серпня, від початку руху автобусів зазначених маршрутів на перехресті вул. Ревуцького – вул. Ахматової – вул. Тростянецька протест триває. У зв᾽язку із цим рух автобусів організовано за маршрутом: ст. м. «Харківська» – вул. Ревуцького – вул. Ахматової – вул. Тростянецька – вул. Ревуцького – ст. м. «Харківська».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]