Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Боротьба із незаконно встановленими газовими модулями у Києві не припиняється

10 серпня 2017 року, 13:01

У столиці залишилося 9 нелегальних газозаправочних станцій. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він наголошує: боротьба із незаконно встановленими модулями у Києві не припиняється.

«За два тижні з’явилося дві нових псевдозаправки. Їхні власники отримали приписи на демонтаж, тож заправки будуть прибрані спеціалістами до кінця тижня», – розповів Геннадій Пліс.

Посадовець нагадав, що міська влада розпочала очищення столиці від незаконних конструкцій ще три роки тому, однак консолідовані цьогоріч зусилля представників МНС та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища дали змогу практично очистити місто від засилля заправних пунктів, які не мали жодних дозвільних документів.

«Зараз кілька найбільш сміливих вирішили знову повернутися, однак ми демонтуємо їхні об’єкти, або вони самі демонтують», – каже перший заступник голови КМДА.

Він підкреслює: влада не може бути лояльною до того бізнесу, який працює нелегально, адже це створює нерівні умови порівняно з тими компаніями, що працюють офіційно.

Нагадаємо, що раніше близько 70% обсягу продажів зрідженого газу у столиці припадало на нелегальні газові заправки. Як наслідок, бюджет столиці недоотримав орієнтовно 625 мільйонів гривень. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]