Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян запрошують обговорити проект реконструкції парку відпочинку в урочищі «Наталка»

10 серпня 2017 року, 13:22

У пятницю, 11 серпня, о 18:30 в актовій залі Оболонської райдержадміністрації відбудеться презентація та обговорення проекту «Реконструкція парку відпочинку в урочищі «Наталка» в Оболонському районі». Ініціатор зустрічі – громадська організація «Парк «Наталка». Про це повідомили у комунальному об’єднанні «Київзеленбуд».

Проектною групою ТОВ «МіськЦивільПроект» розроблено проект реконструкції парку на земельній ділянці площею 7,1329 га. Зокрема, передбачено формування нового сучасного благоустрою території з урахуванням особливостей існуючого природного ландшафту та рослинності. Враховано й проект реконструкції парку відпочинку «Оболонь» в урочищі «Наталка», оскільки можливе об’єднання обох територій для утворення єдиної зони відпочинку.

У парку виділено 6 основних функціональних зон:

  • головної вхідної групи із розміщенням головних сходів спуску на територію парку;
  • спорту та ігор – розміщення дитячого ігрового майданчику зі спортивними майданчиками;
  • майданчик відпочинку з лавами та тіньовими навісами, що розміщуються навколо круглого світломузичного фонтану.
  • відпочинку та проведення культурно-розважальних заходів – в зоні розміщуються майданчики для проведення невеликих культурних заходів, організована територія зі сценою для проведення-майстер класів, перфомансів, невеликих концертів живої музики, кінотеатр під відкритим небом, майданчики для розміщення тимчасових споруд (з продажу кавових напоїв), модульний біотуалет, амфітеатр, оглядовий майданчик та майданчики відпочинку;
  • тихого відпочинку – зона розміщується в північній частині парку і представлена майданчиками відпочинку з клумбами та квітниками і прогулянковими алеями;
  • майданчику для вигулу собак – розміщується майданчик для вигулу собак з огорожею та фітнес-тренажерним обладнанням для тварин.

Передбачено також облаштування велосмуги на існуючому проїзді до набережної, озеленення, забезпечення території мережами водопостачання, водовідведення, електропостачання. Для економії енергії для зовнішнього електроосвітлення парку передбачено світлодіодні ліхтарі з фотоелементами та нанесення на покриття доріжок люмінофору. Частковим джерелом водопостачання фонтанів та системи поливу є фільтраційні колодці зі свердловинами.

Детальніше – за посиланням.

 

Ініціатор зустрічі: громадська організація «Парк «Наталка».

Організатори: комунальне об’єднання «Київзеленбуд», Оболонська РДА.

Учасники заходу: мешканці району, представники КО «Київзеленбуд», КП «Зеленбуд Оболонського району м. Києва»,  Оболонської райдержадміністрації, проектної групи ТОВ «МіськЦивільПроект».

 

Початок реєстрації о 18:00.

Місце проведення: вул. Маршала Тимошенка, 16, приміщення Оболонської РДА, 2-й поверх, актова зала. 

Запрошуємо взяти участь в обговоренні проекту реконструкції парку!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]