Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для ЖЕДів закупили 15 тисяч одиниць інвентаря та понад 10 тисяч – комплектів одягу

11 серпня 2017 року, 16:04

Цього року комунальні керуючі компанії придбали майже 15 тисяч одиниць інвентаря для роботи двірників та прибиральників. Персональну відповідальність за належні умови роботи персоналу та якість прибирання на місцях несуть керівники керуючих компаній та керівники ЖЕД (житлово-експлуатаційні дільниці). Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Умови праці робітників у ЖЕДах повинні стати кращими. Лише за цих умов ми зможемо підвищити якість послуг, що надаються. За два роки ми вперше запровадили спецодяг для комунальників, придбавши понад 10 тисяч комплектів одягу, за останні півроку підвищили зарплати для двірників, слюсарів, сантехніків, електриків та інших. Ми зараз долаємо «кадровий голод» у сфері, адже середня заробітна плата робочого персоналу, двірників, слюсарів, складає зараз 5-7 тисяч», – сказав Петро Пантелеєв.

За його словами, в ході підготовки до зими закупили близько 15 тисяч одиниць різного інвентаря.

«Однак місто має намір і надалі перевіряти реальний стан прибирання, виконання звернень людей та умови роботи. Щотижня відбуватимуться інспекції прибирання. Ми запроваджуємо практику проведення масових акцій з прибирання в дворах та під’їздах. Люди повинні бачити реальну роботу і знати, за що платять кошти у квартплаті», – сказав заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]