Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Антикорупційне управління КМДА спільно з правоохоронцями здійснили операцію із затримання хабарника (оновлено)

18 серпня 2017 року, 18:51

Оперативниками Управління захисту економіки у місті Києві, Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Прокуратури Автономної Республіки Крим, за сприяння Управління з питань запобігання та виявлення корупції апарату КМДА було затримано під час отримання хабаря голову конкурсної комісії щодо відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів міста Києва*.

Комісія працює при департаменті освіти КМДА на громадських засадах. Затриманий виявився помічником одного з народних депутатів та членом Громадської ради при КМДА.

Як повідомили у правоохоронних органах, за 90 тисяч гривень неправомірної вигоди він пообіцяв викладачу ліцею сприяти у призначенні того на посаду директора загальноосвітнього навчального закладу.

В Управлінні з питань запобігання та виявлення корупції апарату КМДА наголосили, що сьогоднішня операція – ще один крок у зусиллях з очищення структур міської влади від корупції і що це – не перша і не остання спільна операція КМДА з правоохоронцями спрямована на викриття корупціонерів.

 Коментар Департаменту освіти і науки, молоді та спорту - за посиланням.

* Відповідно до п.7 рішення Київради № 438/2660 від 20.07.2017 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів» конкурсна комісія створюється з представників Київської міської ради, районних державних адміністрацій, педагогічної та батьківської громадськості навчальних закладів столиці. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]