Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 серпня відбудеться брифінг щодо оплати комунальних послуг за фактичними обсягами споживання

(подію завершено)

21
серпня понеділок
час проведення 11:00

У понеділок, 21 серпня, об 11:00 відбудеться прес-брифінг, де будуть роз’яснені особливості розрахунків за комунальні послуги, якщо покази квартирних лічильників не були відображені у платіжних повідомленнях.

Захід покликаний роз’яснити громадськості, чому дані у платіжних повідомленнях за липень не завжди співпадають з обсягами фактичного споживання послуг, і яким чином можна скорегувати рахунки.

Участь у брифінгу візьмуть: заступник директора Департаменту соціальної політики КМДА – начальник управління пільг, державної та регіональної допомоги Максим Бученко, генеральний директор Центру комунального сервісу Катерина Саркісова та директор розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал» Валерій Люлін.

 

Онлайн-трансляція брифінгу відбуватиметься на YouTube каналі КМДА

 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, прес-хол сесійної зали Київради

 

Акредитація представників ЗМІ триває до 10:30 21 серпня за тел.:

202-74-61, 202-74-26, 202-74-48

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]