Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Вже за кілька років Київ матиме європейські дороги. І це зобов’язання я виконаю»

19 серпня 2017 року, 15:48

Вже за кілька років Київ матиме дороги європейської якості. І це зобов’язання, яке я взяв на себе, буде виконане. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час прес-конференції в Бердичеві, де він відвідав міжнародний турнір із боксу.

Мер нагадав, що минулого року в столиці було відремонтовано 200 км доріг і це найвищий показник серед міст у всій країні. Цьогоріч, додав Віталій Кличко, в Києві буде відремонтовано 300 км шляхів та проїздів.

«Цього року ми відремонтуємо 300 кілометрів доріг. Я взяв на себе зобов’язання змінити загальну ситуацію з дорогами в столиці за кілька років. У Києві будуть європейські дороги. Ми оновимо всі дороги, які потребують ремонту», – запевнив Віталій Кличко.

Крім того, додав мер Києва, буде реалізована низка інфраструктурних проектів, зокрема, йдеться про добудову Подільсько-Воскресенського мосту.

«Я добудую міст, який почали зводити ще у 1979 році. Я взяв на себе це завдання перед киянами і виконаю його», – додав мер столиці.

Коментуючи на прохання журналістів рейтинг The Economist щодо Києва, Віталій Кличко сказав, що не може погодитися з його об’єктивністю.

Мер наголосив, що Київ був і залишається лідером перетворень в Україні. Крім того, додав Віталій Кличко, гарною відповіддю на цей рейтинг є опублікована в ЗМІ оцінка дипломатів низки європейських країн, які нині працюють і мешкають в столиці України.

«Деякі посли одразу відреагували і сказали, що цей рейтинг не відповідає дійсності», – наголосив мер Києва.

Віталій Кличко зауважив, що нині в столиці найвища динаміка інвестицій порівняно з іншими містами України, збудована найбільша кількість нових інфраструктурних об’єктів, найвища середня заробітна плата у країні.

«Я також був здивований цим рейтингом. Я не можу назвати його об’єктивним», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва також зауважив, що запрошує представників The Economist приїхати до Києва, аби вони побачили ситуацію в столиці України на власні очі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]