Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Нова українська школа: чого чекати від нової освітньої програми

21 серпня 2017 року, 15:40

Завтра, 22 серпня, у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться серпнева конференція педагогічних працівників Києва «Нова українська школа – 2017-2018 н.р. Старт чи продовження поступу».

У рамках конференції будуть обговорені переваги нової освітньої системи на прикладі столичних шкіл, що вже випробовують її.

Також учасники підніматимуть питання, що стосуються розвитку освітньої галузі Києва. Зокрема, створення додаткових місць в дошкільних навчальних ззакладах, обговорені кроки розвитку інклюзивної освіти, активного впровадження безбар'єрного освітнього середовища та будівництво нових навчальних закладів у Києві. 

Спікери прозвітують про виконання поставлених раніше завдань та поділяться планами.

Освітній діалог за участю Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, заступника голови Київської міської державної адміністрації Олексія Резнікова, українського поета і видавця Івана Малковича розпочнеться о 12:30 у Конфенц-залі.

У рамках діалогу освітяни обговорять як у найближчому майбутньому змінити систему освіти, зробивши її більш відкритою, доступною та якісною.

Крім того, приміщенні університету з 10:00 до 12:00 триватимуть заходи для освітян. Усіх охочих запрошують відвідати педагогічні дискусії та територію вільного спілкування, зробити фото на пам'ять та ознайомитись з освітніми видавництвами. На конференції будуть представлені виставки «Еволюція освітнього середовища», «Дизайн-проекти «Kyiv EdSpace», «Lego Foundation», «Сенсорна кімната «VemaKids» та інші. 

Учасники візьмуть участь у безпрограшній педагогічній лотереї, у якій освітяни та гості матимуть можливість виграти навчальну подорож до Великобританії від International House Kyiv, Ipad Apple від Київської міської профспілки та інші цінні подарунки від партнерів конференції.

Також учасники конференції візьмуть участь у майстер-класах, дискусійних подіумах, воркшопах, презентаціях, на які заздалегідь зареєструвались онлайн. 

 

Місце проведення: Київський університет ім. Бориса Гринченко (вул. Маршала Тимошенка, 13), Конференц-зала

Час проведення круглого столу за участю міністра освіти та науки Лілії Гриневич та заступника голови КМДА Олексія Резнікова: 12:30

Телефони для акредитації представників ЗМІ: 202-74-61, 202-74-54 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]