Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До прибирання вулиць і доріг Києва задіяна вся наявна техніка та людські ресурси

06 лютого 2017 року, 10:48

Починаючи з 20:30 5 лютого підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» безперервно обробляли та очищали вулично-дорожню мережу столиці від снігу: станом на 08:30 понеділка, 6 лютого. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Так, із ночі понеділка 267 одиниць снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання КК «Київавтодор» безперервно працюють на вулично-дорожній мережі міста. Станом на 06:00 було 4 рази проведено повний комплекс робіт із оброблення та очищення доріг від снігу, а станом на 08:30 такі роботи виконувалися вп’яте, адже опади не припиняються, та буквально за 2 години почищені дороги знову накриває сніг.

Сьогодні вночі, щоб впоратися з такою інтенсивністю снігу та забезпечити на ранок проїзний стан доріг, очищення проводилося колонами снігоприбиральної техніки в складі 5-9 машин. Зранку великі колони були розбиті на менші в складі до 3 одиниць спецтехніки, щоб не заважати руху автотранспорту.

Бригади з ручного прибирання і трактори зі спеціальним обладнанням працюють на тротуарах і зупинках громадського транспорту, які обслуговують автодорівці.

Щоб організувати безпечний рух автотранспорту дорогами столиці протягом доби підприємства «Київавтодору» використали 1753 т солі та 1462 т піщано-соляної суміші. Дорожники продовжують роботи в посиленому режимі, до прибирання вулично-дорожньої мережі задіяна вся наявна техніка та людські ресурси.

Нагадаємо, що з 06:00 ранку до столиці було обмежено в’їзд великогабаритного транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]