Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі стартувала реєстрація учасників акції зі збору крові для поранених бійців із зони АТО «Подаруй краплину життя»

02 лютого 2017 року, 17:17

22-23 лютого з 10:00 у великій залі Голосіївської райдержадміністрації (просп. Голосіївський, 42, 3-й поверх) відбудеться акція зі збору крові для українських військових із зони проведення антитерористичної операції «Подаруй краплину життя».

Як повідомляє Голосіївська РДА, задля уникнення черг і витрачання часу на очікування з 1 до 20 лютого триватиме попередня реєстрація охочих стати донором: за телефоном (044) 258-28-85, щодня з 09:00 до 17:00 (окрім вихідних і святкових днів).

Увага! Для реєстрації і отримання коштів за процедуру в день проведення заходу при собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Голосіївська райдержадміністрація звертається до усіх небайдужих із проханням підтримати акцію донорства та здати кров для тих, хто захищає нашу країну ціною власного життя і здоров’я.

Ознайомтеся з пам’яткою донора та переліком протипоказань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]