Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Як працюватимуть медичні заклади під час відзначення Дня Прапора та 26-ї річниці незалежності України

23 серпня 2017 року, 10:04

Під час заходів із нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України невідкладна медична допомога надаватиметься громадянам незалежно від місця їх проживання та реєстрації. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я КМДА.

Робота закладів охорони здоров’я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, буде організована наступним чином:

24 серпня, четвер, – святковий, вихідний день;

25 серпня, п’ятниця, – вихідний день (переноситься на суботу 19 серпня 2017 року, відповідно до статті 53 КЗпП України);

26 серпня, субота, – робочий день за графіком;

27 серпня, неділя, – вихідний день.

Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2017 рік.

Чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги буде організовано у місцях проведення загальнодержавних і загальноміських заходів, у тому числі з урахуванням участі у заходах людей із особливими потребами, відповідно до плану їх проведення.

Для всіх громадян постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83», де можна отримати консультації та поради лікарів, у тому числі у святкові та вихідні дні (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва).

Нагадуємо, що при погіршенні стану здоров’я виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюється зі стаціонарного та мобільного телефонів за єдиним номером 103.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]