Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сьогодні наш прапор – не тільки символ держави, а й символ нашої віри. Віри в себе, в свої сили, в перемогу України!»

23 серпня 2017 року, 10:26

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії підняття Державного Прапора України біля приміщення Київської міської державної адміністрації.

«Сьогодні, напередодні Дня Незалежності, ми традиційно відзначаємо День прапора. Український прапор гордо майорить не тільки у кожному місті і селищі, а й по всьому світу. Переможний синьо-жовтий стяг підіймається, коли наші талановиті діти перемагають на міжнародних олімпіадах, коли наші спортсмени виборюють золото на світових змаганнях, і коли українські виконавці підкорюють «Євробачення», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що український прапор сьогодні – це і оберіг, із яким ідуть у бій наші захисники, відстоюючи незалежність і свободу української держави. 

«Сьогодні тут з нами учасники та ветерани АТО. Давайте з великою вдячністю привітаємо українських бійців, які прийшли на церемонію відзначення Дня Державного Прапору», – звернувся до присутніх мер Києва.

Віталій Кличко відзначив, що на церемонію підняття Державного прапора прийшли і родини Героїв Небесної Сотні та загиблих бійців-учасників АТО. І закликав вшанувати пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

«У День прапора я завжди згадую одне: де б я не виходив на бій, коли відстоював честь України в спорті,  зі мною завжди був жовто-блакитний стяг, який надавав сил і рішучості та допомагав перемагати, – підкреслив Віталій Кличко. – Сьогодні наш прапор – не тільки символ держави, а, я б сказав, ще й символ нашої віри. Віри у себе, в свої сили, в перемогу України!»

Під час церемонії відзначення Дня Державного Прапора Віталій Кличко вже за традицією вручив паспорти громадянина України у вигляді ID-картки 16-річним киянам. Паспорти отримали 30 юнаків і дівчат столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві, мають перемоги на олімпіадах, змаганнях, конкурсах, є лідерами учнівського самоврядування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]