Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На проспектах Броварському та Леся Курбаса, на естакадному з’їзді з Південного мостового переходу тимчасово обмежать рух транспорту

23 серпня 2017 року, 13:05

На проспектах Броварському та Леся Курбаса, а також на естакадному з’їзді з Південного мостового переходу тимчасово обмежать рух транспорту. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Так, із 21:00 23-го до 5:00 24 серпня у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття на просп. Броварському (на ділянці від зупинки «Биківня 1» до зупинки «Биківня 2») у напрямку міста Бровари буде частково обмежено рух транспорту.

Із 8:00 26-го до 4:00 27 серпня у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття на просп. Леся Курбаса (на ділянці від вул. Гната Юри до Борщагівського шляхопроводу) в напрямку центру міста буде закрито рух транспорту.

Із 10:00 28 серпня до 23 жовтня у зв’язку з капітальним  ремонтом деформаційних швів на естакадному з’їзді з Південного мостового переходу в напрямку руху з просп. М. Бажана на Наддніпрянське шосе буде частково обмежено рух транспорту.

Комунальна корпорація просить вибачити за тимчасові незручності та з розумінням поставитися до труднощів трафіку, пов’язаних із ремонтом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]