Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському парку відбуваються безкоштовні освітні заходи

29 серпня 2017 року, 15:03

У Голосіївському парку столиці відбуваються безкоштовні освітні заходи. Це стало можливим  завдяки реалізації проекту Громадського бюджету-1 № 458.

Ініціатори проекту разом із ГО «Освітня асамблея» – це активна молодь, що усвідомлює важливість знань у сучасному світі та прагне зробити їх доступними для всіх. Вони влаштовували виступи досвідчених лекторів у найрізноманітніших сферах – правозахисній, освітній, екологічній.

Організатори вважають, що суспільство майбутнього «має бути розумним». І тому прагнуть надати всім охочим, особливо дітям і молоді, можливість розвиватися, знати про свої права тощо.

«Розпочали роботу в лютому 2015 року лекцією в Департаменті культури. Проводили зустрічі на різних локаціях. Потім у нас з’явилося власне приміщення на вулиці Васильківській, 3 – це колишній офіс, який ми своїми руками привели до ладу. На Громадський бюджет подали проект «Простір «Освітня асамблея», у рамках якого хотіли придбати сучасне обладнання для проведення заходів, у тому числі і просто неба. Агітували за проект всією командою – це близько 10 людей – використовуючи всі доступні засоби. Як результат, наш проект став кращим у Голосіївському районі, набравши 976 голосів», – розповів співавтор проекту Микола Панченко.

Наразі закуплено все необхідне: крісла-мішки, бензогенератор, проекційний екран, спортивне обладнання для настільного футболу і тенісу тощо. Також проведено чимало заходів, зокрема англомовні та німецькомовні розмовні клуби, покази фільмів, майстер-класи, лекцію «Жертви політичних репресій» та інші.

«Нещодавно ми влаштували день «Психологія надворі», заняття проводили на галявині. І багато людей, які проходили повз, долучалися. Усього взяло участь близько 150 осіб», – розповів Микола Панченко.

Всі заходи «Освітньої асамблеї» безкоштовні, охочі можуть зробити благодійний внесок на розвиток проекту.

Проголосувати за інші проекти Громадського бюджету можна за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]