Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко допоміг закупити обладнання для спорткомплексу на Київщині, яким опікується родина загиблого в АТО українського військового

31 серпня 2017 року, 18:36

 

Мер Києва Віталій Кличко допоміг закупити спортивне обладнання для спорткомплексу в одному із сіл Київщини, яким опікується родина загиблого в АТО військового.

Спортивна зала «Легенда» була відкрита сьогодні в селі Волошинівка. Свого часу тут був спортивний комплекс, який згорів ще у 2005 році. Його реконструкцію ініціювала сім’я загиблого в АТО воїна Руслана Лужевського, який був співробітником спецпідрозділу СБУ «Альфа», майстром спорту з боксу та з кульової стрільби.



Місцева громада власними силами повністю реконструювала будівлю та привела до ладу її прибудинкову територію. Водночас брат загиблого військового Олег Лужевський звернувся до Віталія Кличка з проханням допомогти з облаштуванням спортивного комплексу.

Віталій Кличко вирішив підтримати ініціативу сім’ї загиблого військового. Він надав кошти і за організаційної допомоги Klitschko Foundation було встановлене спортивне обладнання. Тепер у комплексі з’явилися ринг і спорядження для занять боксом, тенісний стіл, відкритий спортивний майданчик для дітей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]