Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Головна економічна подія Києва стартує через три тижні

04 вересня 2017 року, 9:14

Менше ніж за місяць у Києві відбудеться важлива подія в економічному житті столиці – Інвестиційний форум.

Так, 26 вересня у КВЦ «Парковий» київська влада збере світових інвесторів, щоб презентувати їм ключові інвестиційні проекти, а також представити потенціал співпраці у сфері кіноіндустрії, ділового туризму та інших сферах розвитку міської туристичної інфраструктури.

«Київ – місто можливостей для інвесторів. У столиці є високий попит на модернізацію міської економіки та інфраструктури, і, одночасно, порівняно низька «щільність» інвесторів. Минулого року на Інвестиційному форумі у форматі презентацій було представлено 60 міських проектів, вартість яких складає близько 100 мільярдів гривень. Ми впевнені, що проекти цьогорічного форуму зацікавлять представників світових фінансових організацій, банків, інвестиційних компаній, а сама подія стане платформою для діалогу столичної влади, найбільших компаній і провідних експертів світу», – сказав перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Учасниками Форуму стануть провідні експерти міжнародного рівня, які мають досвід діяльності у сфері тематичного спрямування панельних секцій. Міністр сталого розвитку і туризму Чорногорії Павле Радулович, заступник міського голови Ґданська Алєксандра Дулькєвіч поділяться досвідом управління сферою туризму в їхніх країнах. Також у заході візьмуть участь Катаріна Георге, німецький урбаніст з успішними проектами з реорганізації та благоустрою Берліну, Дамаску, Бейрута, Рудольф Греф, експерт із міського розвитку GIZ, та Д-р Катаржина Млинчак-Закс, генеральний менеджер галереї Krupa, координатор міжнародних відносин «Вроцлав 2016-Європейська столиця культури» поділяться з присутніми успішними кейсами.

Реєстрація для участі в Інвестиційному форумі міста Києва триває до 16 вересня за посиланням

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]