Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через проведення заходу «Intersport Ukraine Run» у центральній частині Києва заборонять рух транспорту

05 вересня 2017 року, 18:22

9 та 10 вересня у центральній частині Києва заборонять рух транспортних засобів у зв’язку з проведенням спортивно-масового заходу «Intersport Ukraine Run».

Так, із 9:00 9 вересня до 23:00 10 вересня буде заборонено рух на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик (від вул. Архітектора Городецького до вул. Богдана Хмельницького).

Також заборонять рух із 6:00 9 вересня до 23:00 10 вересня для монтажу конструкцій спортивного містечка та 10 вересня з 9:30 до 13:00 за таким маршрутом: вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Михайла Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – вул. Михайла Грушевського – Арсенальна площа – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Михайла Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Михайла Грушевського – Європейська площа – вул. Хрещатик.

На час проведення заходу в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, який курсує зазначеними вулицями, будуть внесені зміни.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]