Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 вересня в Києві діятиме обмеження руху транспорту

06 вересня 2017 року, 17:29

Із 21:00 7 вересня до 6:00 8 вересня у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття на бульварі Ромена Роллана, на ділянці від вул. Тулузи до просп. Леся Курбаса, частково обмежать рух транспорту. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Нагадаємо, що з 20:00 6 вересня до 7:00 7 вересня обмеження діятиме на вул. Солом’янській – на ділянці від Солом’янської площі до вул. Олексіївської. 

Окрім того, з 5 до 20 вересня частково обмежать рух транспорту через ремонт покриття з бруківки на вул. Богдана Хмельницького – на ділянці від будинку № 10 до будинку № 12.

У ІІІ-й і IV-й смугах рух транспорту обмежать на період ремонту з 7 до 19 вересня на Столичному шосе – на ділянці від наземного пішохідного переходу біля КПП до надземного пішохідного переходу біля зупинки «Автомобільний центр» у напрямку міста.

Комунальна корпорація просить водіїв із розумінням поставитись до тимчасових незручностей і заздалегідь планувати маршрути.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]