Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 вересня для демобілізованих учасників АТО та членів їхніх родин відбудеться «Фестиваль спортивної сімейної рибної ловлі»

06 вересня 2017 року, 17:45

9 вересня о 9:00 у столиці відбудеться соціокультурний адаптаційний захід «Фестиваль спортивної сімейної рибної ловлі» для демобілізованих учасників АТО та членів їхніх родин. Про це повідомляють у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У спортивній риболовлі з поплавковою вудкою з берега візьмуть участь 150 демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їхніх родин. Також у програмі заходу передбачається: риболовля, творчі майстер-класи, частування та розваги. Організатори заходу забезпечать учасників риболовним знаряддям. У разі необхідності можна отримати консультацію соціального працівника та психолога Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Наприкінці заходу відбудеться нагородження переможців змагань.

Організатор події: КМЦСССДМ за підтримки БФ «Мобілізація добра», за фінансової підтримки Департаменту соціальної політики КМДА.

Захід триватиме до 14:00.

Місце проведення: вул. Прирічна, 32, територія риболовної бази «Ізумрудна».

Для представників ЗМІ перебачено трансфер до місця проведення заходу транспортом КМЦСССДМ.

Акредитація представників ЗМІ та деталі – за тел.: 456-77-81, 097-528-96-09, Шабатіна Анна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]