Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 вересня у Київському Палаці дітей та юнацтва «Open Palace» стартує новий навчальний рік

08 вересня 2017 року, 16:42

9 вересня об 11:00 уКиївському Палаці дітей та юнацтва «Open Palace» розпочнеться новий навчальний рік. Понад 500 гуртків, секцій, творчих об’єднань, клубів і студій презентують найцікавіші напрями позашкільної освіти. Також триватиме запис охочих у гуртки. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Зокрема під час заходу всім охочим презентують такі напрями: «Архітектура як світогляд», «Льотно-штурманська підготовка англійською мовою» «Практична електроніка», «Універсальний журналіст», «Візаж і косметологія», «Туристична археологія», «Космічна та авіаційна екологія», «Основи психологічного захисту».

На площі біля Палацу проведуть відкриті майстер-класи та виставки дитячих мистецьких робіт, працюватимуть ігрові майданчики. Зокрема, туристський «Екстрім-ленд», майстер-клас із основ параглайдингу, автотраса «Шлях до мрії», ігрова програма «Диво існує!». Окрема локація буде присвячена ІТ (робототехніка, квадрокоптери, 3D-друк).

На великій сцені біля Палацу відбудеться концерт «Країна дитячих мрій», де презентують творчість найкращі колективи закладу.

Найактивніші учасники свята матимуть можливість виграти призові сертифікати на художню фотосесію, подарунковий фейс-арт, майстер-клас із виготовлення імбирного печива тощо. Для дітей і дорослих проведуть майстер-клас із народного побутового танцю від найкращих хореографів палацу «Master of dance».

На свято запрошені педагоги, науковці, культурні та мистецькі діячі, журналісти. Учасниками свята стануть представники ювенальної превенції та поліції охорони Національної поліції України, Київського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, ГО «Серця кіборгів», МГО «AIESEC», Спілки ветеранів АТО, Головного територіального управління юстиції у м. Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]