Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 вересня змінить рух громадський транспорт у зв’язку з проведенням спортивного заходу «Intersport Ukraine Run» (+схеми)

08 вересня 2017 року, 19:12

10 вересня буде внесено зміни в роботу автобусів маршрутів №№ 55, 62, 24, 114 та тролейбусів № 38 у зв’язку з проведенням спортивного заходу «Intersport Ukraine Run». Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Пробіг відбудеться за маршрутом: вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Грушевського – Петрівська Алея – Паркова дорога – вул. Грушевського – Арсенальна площа – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Грушевського – Петрівська Алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Грушевського – Європейська площа – вул. Хрещатик.

Із 9:00 до 11:30 рух транспорту організовано так:

  • тролейбуси № 38 курсуватимуть від ст. м. «Видубичі» до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної);
  • автобуси № 55 курсуватимуть від Дарницької площі до вул. Старонаводницької за постійною трасою, далі – вул. Генерала Алмазова – б-р Лесі Українки – вул. Басейна – вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська – ст. м. «Палац Спорту» – вул. Еспланадна – б-р Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Старонаводницька, далі за постійним маршрутом;
  • автобуси № 62 курсуватимуть на ділянках від Контрактової до Європейської площі та від Ботанічного саду до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

Із 9:00 до 13:00 рух транспорту організують таким чином:

  • автобуси № 24 – від залізничного вокзалу «Центральний» до ст. м. «Площа Льва Толстого»;
  • автобуси № 114 – на ділянках від вул. Милославської до Європейської площі та від залізничного вокзалу «Центральний» до Софійської площі.

Із 11:00 до 13:00 автобуси № 62 курсуватимуть на ділянках від Контрактової до Європейської площі та від Ботанічного саду до ст. м. «Арсенальна».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]