Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 12 вересня тимчасово закривається рух трамваїв № 15 і № 18

11 вересня 2017 року, 15:44

Із 12 вересня (орієнтовно до 20 вересня) закривається рух трамваїв № 15 і № 18 на період капітального ремонту трамвайних колій на вул. Дмитрівській – на ділянці від вул. Коперника до вул. Чорновола. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Для забезпечення пасажирських перевезень на вказаний період організовується рух тимчасового автобусного маршруту № 18Т «залізничний вокзал «Центральний» – вулиця Січових Стрільців». Окрім того, збільшується випуск рухомого складу на трамвайному маршруті № 14 «Автогенний завод – Контрактова площа».

Роботу тимчасового автобусного маршруту № 18 «Залізничний вокзал «Центральний» – вулиця Січових Стрільців» організовано за маршрутом: вул. Симона Петлюри – вул. Саксаганського – пл. Перемоги – вул. Бульварно-Кудрявська – вул. Дмитрівська – вул. В. Чорновола – Глибочицький проїзд – вул. Глибочицька – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Перемоги – пл. Перемоги – вул. Старовокзальна – вул. Жилянська – вул. Симона Петлюри.

Пасажири автобусів № 18Т «Залізничний вокзал «Центральний» – вулиця Січових Стрільців» мають право на проїзд за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в трамваї.

Ознайомитись із розкладом руху громадського наземного транспорту можна на сайті «Київпастрансу» в розділі: Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]