Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через реконструкцію аварійного водопроводу на вул. Борщагівській можливе обмеження руху транспорту

11 вересня 2017 року, 15:54

На вулиці Борщагівській розпочато реконструкцію водопровідної мережі діаметром 500 мм, яку здійснить «Київводоканал» у рамках Програми економічного та соціального розвитку м. Києва на 2017-2018 роки. Про це повідомили у ПАТ «АК «Київводоканал».

У зв’язку з цим наразі можливе обмеження руху транспорту на одній смузі дорожнього полотна вулиці Борщагівської – від провулка Ковальського до Повітрофлотського мосту. У районі перетину вулиць Борщагівської та Академіка Янгеля – на двох смугах.

Водопровід протяжністю 2,4 км збудований у 1962 році і наразі повністю зношений. За останні три роки на ньому сталось кілька великих аварій із потужним витоком води.

Реконструкція передбачає заміну трубопроводу, люків колодязів, горловин, плит перекриття камер і самих камер.

Згідно з розпорядженням КМДА № 1112 від 07.09.2017 р., роботи триватимуть до 11 березня 2018 року.

Фахівці «Київводоканалу» зроблять усе можливе, щоб уникнути незручностей для водіїв і пішоходів. Про тривалість і локацію тимчасового обмеження буде повідомлено заздалегідь.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]