Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У всіх районах Києва ремонтують внутрішньоквартальні проїзди і прибудинкові території

11 вересня 2017 року, 16:18

У всіх районах столиці тривають роботи з поточного (середнього) ремонту та відновлення дорожнього покриття внутрішньоквартальних проїздів і прибудинкових територій. Про це інформують у КК «Київавтодор».

Так, працівники корпорації повністю завершили роботи на 71 об’єкті поточного ремонту. Роботи тривають на 11-ти, а саме: вул. Милославській, Оболонській, Промисловій, Солом’янській, б-рі Ромена Роллана, Столичному і Залізничному шосе та інших.

Окрім того, щотижня збільшується кількість відремонтованого дорожнього покриття на подвір’ях киян. Сьогодні роботи тривають на 39 об’єктах: вул. Маршала Тимошенка, №№ 7-А, Б, просп. Науки, 18, б-р Академіка Вернадського, № 81, № 83, № 85, вул. Академіка Доброхотова, 11, вул. Богатирській, 2, вул. Братиславській, № 18-А, № 20-А, № 24, вул. Академіка Заболотного, 130, вул. Пилипа Орлика, 22/2, пров. Костя Гордієнка, 2-А та інших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]