Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто виділятиме більше коштів на спортивну галузь, якщо буде така потреба – Геннадій Пліс

19 червня 2017 року, 13:52

Столиця готова активніше підтримувати спортивні заходи, якщо буде така потреба. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Востаннє ми додали на потреби спорту понад 8 млн грн. Але це лише цифри. Подивіться: у столиці завершився Чемпіонат Європи зі стрибків у воду, провели Чемпіонат світу з хокею, розпочали підготовку до Ліги Чемпіонів УЄФА, яка відбудеться наступного року. Така регулярність заходів високого, світового рівня говорить про те, що сьогодні Київ демонструє, що він відповідає усім європейським і світовим стандартам, а також тим вимогам, що ставлять перед організаторами федерації різних видів спорту. Тож у разі потреби місто готове виділити додаткові кошти на спортивну галузь», – розповів Геннадій Пліс.

Він вважає підтримку спортивних заходів обов’язковою.

«Це не лише разовий (коли люди приїжджають на конкретний захід) туризм. Це – рівень міста та популяризація столиці України поза її межами. І кожен раз, коли ми добре щось проводимо, коли до нас приїжджають гості з інших країн і лишаються потім задоволеними – це працює нам на благо. Ми отримуємо різнопланові економічні та іміджеві бонуси, і це дає нам ряд довгострокових переваг», – наголосив Геннадій Пліс.

Він зауважив, що у КМДА немає сезонних програм – є ті, які у цілому розраховані на підтримку і популяризацію окремого виду спорту.

«Ми хотіли б залучати і молодь до спорту, адже виховання здорового, активного покоління – це пріоритет роботи міської влади», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]