Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Житлоінвестбуд-УКБ» – найбільший платник податків серед комунальних підприємств у І півріччі 2017 року

13 вересня 2017 року, 18:25

За підсумками першого півріччя 2017 року, КП «Житлоінвестбуд-УКБ» очолило список найбільших платників податків серед комунальних підприємств столиці. Чистий прибуток комунального підприємства за перші шість місяців поточного року сягнув 34,1 млн грн, що складає 29% сукупного чистого прибутку всіх комунальних підприємств міста за означений період.

Наступними у списку йдуть: КП «Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни)» (22,3 млн грн чистого прибутку), КП «Спецжитлофонд» (14,9 млн грн), КП «Фармація» (4,1 млн грн) і КП «Володимирський ринок» (4,1 млн грн).

«Протягом багатьох років КП «Житлоінвестбуд-УКБ» входить до трійки комунальних підприємств із найвищими показниками чистого прибутку. При цьому наше підприємство не є найбільшим за обсягами. За перші 6 місяців 2017 року ми сплатили до бюджету майже 66 мільйонів гривень податків. І завдяки нашій роботі у цей період здані в експлуатацію такі важливі для киян об’єкти: Київський велотрек, Центр соціальних служб Святошинського району, сучасна школа на 720 місць на Караваєвих дачах тощо», – розповів директор комунального підприємства В’ячеслав Непоп.

Сьогодні до Реєстру комунальних підприємств включено 1909 юридичних осіб комунальної власності, на балансах яких обліковуються активи вартістю 106 млрд грн. У першому півріччі 2017 року комунальні підприємства сукупно отримали 116 млн грн чистого прибутку, що на 75,8% більше запланованого. Сукупні доходи підприємств комунальної власності у першому півріччі 2017 року склали 8,1 млрд грн, сукупні витрати – 9,9 млрд грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]