Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у відкритті Ялтинської Європейської Стратегії

14 вересня 2017 року, 13:57

Сьогодні, 14 вересня, мер Києва Віталій Кличко візьме участь у відкритті 14-ї щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), де виступить із вітальним словом.

Церемонія відкриття відбудеться у приміщенні Бессарабського ринку, аби, за задумом організаторів, показати Київ як одну з найбільш вражаючих європейських столиць і продемонструвати українське розмаїття, підприємливість, інновативність та мистецький підхід до повсякденного життя. Таким чином YES прагне не тільки просувати Україну на політичному рівні, а й демонструвати світові її аграрний та урбаністичний потенціал.

Уже вчетверте поспіль зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії відбуваються у Києві. Цього року її темою є: «Чи став світ новим? І що це означає для України?».

У конференції візьмуть участь понад 350 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадянських активістів та експертів із 34 країн світу.

Спікери форуму зосередяться на глобальних питаннях, таких як зрушення у геополітичному розподілі сил і зміни в світовій економіці. Окрему увагу приділять політиці нової американської адміністрації, глобальній безпеці, обговоренню проблеми кібербезпеки та енергетичної безпеки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]