Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

18 вересня на Львівській площі відбудеться Свято індонезійсько-української дружби «Bhinneka Tunggal Ika»

15 вересня 2017 року, 18:29

18 вересня о 17:00 на Львівській площі у столиці відбудеться Свято індонезійсько-української дружби «Bhinneka Tunggal Ika» («Єдність у різноманітності»). Захід організовано на честь 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Індонезією та Україною, а також із метою продовження розвитку території, прилеглої до пам’ятника Анні Ярославні, урочисто відкритого у листопаді минулого року за підтримки Фонду Кличка.

У програмі:

17:00 – вітальне слово очільників Києва та Амбасади Індонезії.

17:10 – церемонія «прийняття» Королевою Анною дару від Індонезії – національного весільного вбрання нареченої з острова Балі.

17:20 – автентичний балійський танок від ансамблю народного танцю «Margapati».

17:25 – традиційний яванський танок «Bandhowo Taruno».

17:30 – подарунок княжні Анні від дітей індонезійських дипломатів – танок «Roro Ngigel».

17:35 – славнозвісний індонезійський Jaipong dance «Sonteng».

17:40 – традиційні «Sintren Dance», «Sintren Dance».

Родзинкою свята стане саме започаткування традиції одягання пам’ятника Анні Київській у національні костюми дружніх Україні країн.

Також на гостей очікують індонезійські ласощі.

Подія відбудеться за ініціативи Надзвичайного і Повноважного Посла Індонезії в Україні пана Юдді Кріснанді, громадської організації «Чотири Королеви», КМДА, Департаменту містобудування та архітектури, Департаменту культури, Департаменту міжнародних зв’язків, Шевченківської РДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]