Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми забезпечимо постійним житлом постраждалих від вибуху будинку на Голосіївському проспекті»

15 вересня 2017 року, 20:16

Міська влада взяла на себе зобов’язання забезпечити постійним житлом мешканців, які втратили квартири в результаті вибуху в будинку на Голосіївському проспекті, 70. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«На жаль, затягується експертна оцінка. Я буду з’ясовувати та вимагати чіткої інформації щодо причини вибуху. Є багато спекуляцій на цю тему», – зазначив Віталій Кличко.

За словами мера, будинок знаходиться в аварійному стані. За висновками експертів, його не можна далі експлуатувати, а мешканці мають бути переселені. У будинку було 17 квартир і зареєстровано 68 громадян. Зараз мешканцям надають соціальну допомогу, і усім запропонували тимчасове житло.

«Ми взяли завдання забезпечити постраждалих постійним житлом і матеріальною допомогою в установленому законом порядку. Я підписав відповідне розпорядження, – сказав Віталій Кличко. – І ми розраховуємо, що до кінця року вони будуть забезпечені житлом. Зараз департамент будівництва та житлового забезпечення здійснює розрахунки необхідної житлової площі». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]