Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато роботу з організаційного забезпечення проведення міського конкурсу проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства

21 вересня 2017 року, 19:08

Відсьогодні Департамент суспільних комунікацій розпочав у відкритому форматі роботу з організаційного забезпечення проведення першого міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада». Конкурс спрямований на визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства для реалізації яких надається фінансова підтримка. Про це повідомляють у Департаменті суспільних комунікацій.

Ще в грудні минулого року на сесії Київради затверджено міську цільову програму «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017-2019 рр.», одним із основних пунктів якої передбачено проведення конкурсу проектів.

Як наголошують у Департаменті, це ще раз підтверджує, що міська влада сьогодні як ніколи хоче бачити своїми активними партнерами для встановлення дієвої комунікації та ефективної взаємодії між владою і громадськістю саме інститути громадянського суспільства, що є вагомою суспільною силою, спроможною багато зробити для подальшого розвитку столиці.

Яскравим прикладом такої роботи має стати спільна реалізація ініціатив громадських об’єднань, небайдужих до життя столиці.

«Сподіваюсь, що початок буде вдалий і спільний проект влади Києва та громадських об’єднань створить сприятливі умови для подальшої участі інститутів громадянського суспільства у розробленні проектів зі сприяння благодійній, волонтерській діяльності, іншим формам громадянської активності та громадянської культури. Саме тому я хочу запросити всіх зацікавлених до участі у конкурсі та презентувати свої, я сподіваюсь, вкрай необхідні для столиці програми», – зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда.

Нагадаємо, що на сесії Київської міської ради депутатами схвалено проект рішення щодо затвердження Положення про міський конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Вся інформація щодо проведення міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» буде розміщуватися на Єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва та сайті Департаменту суспільних комунікацій.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]