Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25 вересня у готелі «Хрещатик»відбудеться захід «Kyiv – nice for MICE»

(подію завершено)

25
вересня понеділок
час проведення 10:00

25 вересня о 10:00 у Khreschatyk Grand Hall відбудеться захід «Kyiv – nice for MICE», покликаний ознайомити гравців туристичного ринку столиці з новими тенденціями у розвитку ділового та подієвого туризму у Європі, а також фокусувати увагу на можливостях Києва у сфері MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions). Відкриватиме захід Антон Тараненко – керівник Управління туризму та промоцій КМДА.

Запрошені іноземні спікери: David Bodor – регіональний директор ICCAWorld (International Congress and Convention Association) у Європі;Bruce Redor – старший юрист консалтингової компанії «Gaining Edge»;Tiina Jokinen – виконавчий директор «Estonian record productions».

Серед українських спікерів: Дмитро Танцюра – голова правління Kyiv Convention & Visitors Bureau та ЛКП «Львівське конференц-бюро», представник КВЦ «Парковий».

Подію організовано Управлінням туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації. Співорганізатор – Kyiv Tourism Alliance.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», зала Khreschatyk Grand Hall.

Детальніше – на сторінці події.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (066)-447-25-83, Людмила.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]