Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 вересня відбудеться публічне обговорення концепції розвитку території острова Муромець в Деснянському районі

27 вересня 2017 року, 16:41

У четвер, 28 вересня, о 18:30 в Департаменті містобудування та архітектури відбудеться публічна презентація та обговорення концепції розвитку частини острова Муромець в Деснянському районі Києва. Будуть також представлені історико-архівні дослідження території та проводитиметься соціальне опитування (анкетування) щодо визначення назви об’єкту архітектурного бліц-конкурсу.

Як інформує Департамент, 30 серпня 2017 року ідея цієї концепції була презентована на засіданні архітектурно-містобудівної ради при Департаменті містобудування та архітектури. За результатами фахового обговорення та за участю міського голови проект у цілому отримав схвальні відгуки.

Доповідачі:

  • директор Департаменту містобудування та архітектури – головний архітектор м. Києва Олександр Свистунов;
  • директор КП «Київміськрозвиток» Денис Півнєв;
  • головний архітектор проектів КП «Київміськрозвиток» Катерина Войтовська.

 

Місце проведення: Департамент містобудування та архітектури, вул. Хрещатик, 32, зала містобудівної ради, 2-й поверх, каб. 306-А.

Вхід вільний.

Деталі на Facebook-сторінці події

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]