Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зміни маршрутів громадського транспорту 30 вересня (+схеми)

28 вересня 2017 року, 17:01

У п’ятницю, 30 вересня, з 16:00 до 18:00 закривається рух тролейбусів маршрутів №№ 29, 30, 31, 47 на розв’язці проспектів Героїв Сталінграда та Степана Бандери, а також вносяться зміни у рух автобусів маршруту № 114 на час ремонту деформаційного шва Московського мосту. Про це інформують у КП «Київпастранс».

Так, тролейбуси маршруту № 29 курсуватимуть від ст. м. «Дарниця» до вул. Милославської. Тролейбуси маршруту № 30 курсуватимуть на двох ділянках: від вул. Милославської до ст. м. «Дарниця» та від вул. Кадетський гай до ст. м. «Петрівка», тролейбуси маршруту № 31 – від вул. Милославської до ст. м. «Дарниця». Рух тролейбусів маршрутів № 47 організовано від ст. м. «Мінська» до просп. С. Бандери.

Автобуси маршруту № 114 в напрямку вул. Милославської курсуватимуть зі змінами на розв’язці проспекту Героїв Сталінграда та проспекту Степана Бандери.

Також у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків на вул. Йорданській рух тролейбусів маршруту № 34 буде організовано так: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

На вул. Миколи Закревського на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера автобуси маршруту № 101 курсуватимуть від ст. м «Петрівка» до просп. Маяковського за діючим маршрутом, далі: вул. Драйзера – вул. Закревського, далі за діючим маршрутом.

Також 30 вересня із 07:00 до 22:00 вносяться зміни у роботу тролейбусів маршрутів №№ 5, 7 та автобусів маршруту № 90 у зв’язку з влаштуванням верхнього шару асфальтобетонного покриття вздовж шляхопроводу на з’їзді з просп.  Перемоги на вул. Данила Щербаківського та на виїзді з вул.  Данила Щербаківського на просп. Перемоги.

На зазначений період тролейбуси маршруту № 5 курсуватимуть к напрямку вул. Білицька так: ст. м. «Площа Льва Толстого» – вул. Льва Толстого – вул. Володимирська – б-р Тараса Шевченка – просп.  Перемоги – вул. Довженка – вул. Олени Теліги – вул.  Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Ризька – вул. Вавилових – вул.  Академіка Щусєва – вул. Стеценка – вул. Маршала Гречка – вул. Північно-Сирецька – вул.  Білицька.

Рух тролейбусів маршруту № 7 закривається.

Автобуси маршруту № 90 курсуватимуть в напрямку Інтернаціональної площі від вул. Григоровича-Барського до просп. Перемоги за діючим маршрутом, далі – вул. Данила Щербаківського – вул. Естонська – вул. Академіка Туполєва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]