Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 81% будинків, що обслуговуються комунальними ЖЕД, отримали акти готовності до зими, решта – у процесі оформлення

28 вересня 2017 року, 18:38

Станом на сьогодні технічно підготовлені до роботи в опалювальний період системи теплоспоживання понад 99,8% житлових будинків м. Києва. Будинки, що обслуговуються комунальними ЖЕД, отримали відповідні акти готовності обсягом 81%, а решта – наразі в процесі оформленні відповідних документів.

Про це стало відомо за результатами засідання оперативного штабу з підготовки міського господарства до зими, що відбувся під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

За оперативною інформацією Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, об'єкти міського господарства фактично готові до роботи в опалювальний сезон, і зараз здійснюється оформлення актів готовності систем теплопостачання.

Разом із тим, значну проблему складає готовність будинків ОСББ та ЖБК, що отримали низку зауважень у результаті обстежень. Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв звернувся до голів правлінь цих будинків з вимогою найближчими днями виправити ситуацію та отримати відповідні документи у теплопостачальних підприємств. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]