Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кожен киянин сьогодні має шанс стати автором перетворень у рідному місті – Геннадій Пліс

23 листопада 2016 року, 12:46

Кожен киянин сьогодні має шанс стати автором перетворень у рідному місті. Про це під час Інвестиційного форуму заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його словами, влада міста сьогодні створила всі умови для того, щоб містяни не лише підтримували якісні зміни, ініційовані владою, але й самі ставали авторами таких перетворень.

«Мені приємно відзначити, що залучення киян до життєдіяльності міста сьогодні значно ширше, ніж це було ще кілька років тому, – каже Геннадій Пліс. – І це помітно не лише у кількості нових проектів, яких стало суттєво більше. Це можна побачити, передусім, у інтересі активної частини киян до внутрішнього життя міста. Щоб підтримувати таку комунікацію, ми максимально відкриваємо всі дані – це і бюджет, і закупівлі, і конкурси. Ми показуємо, а не лише говоримо про те, що ми прозорі», – каже перший заступник голови КМДА.

Він переконаний, що Бюджет участі, презентація якого відбулася нещодавно, стане черговим етапом у зміцненні взаємодії між владою і мешканцями міста.

«Ми вже маємо схвалені проекти від активних мешканців, і, втіливши їх у життя, ми дамо «зелене світло» перетворенням із огляду на потреби людей. І важливо, що інформацію про ці потреби ми отримуємо від самих людей. Це своєрідна інвестиція, і вона важлива для тих, хто готовий вкладати в економіку столиці, не менше, ніж статистичні показники. Адже Київ – місто для людей», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]