Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

30 вересня стартує І Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок «Puppet.UP!»

29 вересня 2017 року, 15:42

У суботу, 30 вересня, у столиці стартує І Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок «Puppet.UP!», який триватиме до 4 жовтня. Захід відбудеться за ініціативи театрально-видовищного закладу культури «Київський академічний театр ляльок». Ініціативу проведення заходу підтримала Київська міська державна адміністрація відповідним розпорядженням.

У день відкриття фестивалю з 11:00 до 15:00 функціонуватимуть соціальні майданчики, де відбудеться показ театрально-розважальних вистав для дітей та дорослих. Так, майданчики працюватимуть у таких місцях: на Літній естраді Міського саду Центрального парку культури і відпочинку у Печерському районі, у парку «Деснянський» у Деснянському районі, у парку імені Воїнів-інтернаціоналістів у Дарницькому районі, у парку імені Тараса Шевченка та «Нивки» у Шевченківському районі, у парку культури та відпочинку «Перемога» у Дніпровському районі, у парку «Наталка» у Оболонському районі, на Поштовій площі у Подільському районі.

Окрім того, цього ж дня у рамках фестивалю о 18:00 стартуватиме міська театралізована хода країн-учасниць із барабанним шоу «Live Drums Show» за маршрутом: Європейська площа – Володимирський узвіз – Поштова площа. Організатори просять учасників акції приходити із улюбленими ляльками та іграшками як дітей, так і дорослих. Очолюватиме ходу велетенська рухома платформа, на якій стоятимуть засновники української столиці – Кий, Щек, Хорив та сестра їхня Либідь.

Також на Поштовій площі з 18:30 до 20:00 відбудеться вулична вистава-феєрія, у рамках якої для киян та гостей міста покажуть прем’єру «Легенда про Київ» із гігантськими ляльками та театром вогню.

Детальніше про «Puppet.UP!» на сайті фестивалю.

Зазначимо, що на час проведення святкової ходи 30 вересня з 18:00 до 18:30 від вулиці Михайла Грушевського до Поштової площі (від будинку №1 на вулиці Михайла Грушевського – Європейська площа – Володимирський узвіз) буде обмежено рух транспортних засобів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]