Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У всіх районах Києва тривають ремонтні роботи доріг, міжквартальних проїздів і прибудинкових територій

07 листопада 2016 року, 11:38

Цієї суботи в усіх районах столиці автодорівці активно працювали на об’єктах із капітального та поточного ремонтів доріг, міжквартальних проїздів, прибудинкових територій. Окрім того, тривав ремонт тротуарів, зокрема на вул. Тургенєвській, вул. Вільгельма Котарбінського (колишня вул. Кравченка), вул. І. Франка та інших. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Також підприємства комунальної корпорації продовжували заливку тріщин дорожнього покриття, ремонт струменево-ін’єкційним методом – за допомогою спеціальних машин «Crafco Super Shot» та «Crafco Magnum». Такі роботи проведені на вул. Братиславській, вул. Сагайдачного, вул. Великі Житомирський, транспортній розв’язці «Позняки», Набережному шосе тощо.

Цього тижня дорожники продовжуватимуть реконструкцію просп. Перемоги, капітальний ремонт дорожнього покриття Кільцевої дороги, просп. Академіка Глушкова, Броварського проспекту, вул. Г. Сковороди, вул. П. Грабовського, вул. Міжнародної, вул. Миропільської, шляхопроводу на просп. Науки та Одеського шляхопроводу. Триватиме поточний середній ремонт і вул. І. Франка, шляхопроводу на перетині вул. Новокостянтинівської і залізничних колій із двома автопроїздами, шляхопроводу на просп. Комарова/просп. Леся Курбаса.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]