Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До будівництва приватної школи на Оболоні залучать інвестора

03 жовтня 2017 року, 11:45

Найближчим часом буде оголошений інвестиційний конкурс із залучення інвестора до будівництва приватної школи в Оболонському районі. Про це повідомили у КП «Київське інвестиційне агентство».

Підготовка до проведення конкурсу знаходиться на фінальній стадії. Наразі проводяться зустрічі з потенційними міжнародними й українськими інвесторами, вивчається їхня зацікавленість щодо участі в реалізації проекту. Наприкінці вересня до офісу єдиного інвестиційного вікна КП «Київське інвестиційне агентство» прибула делегація потенційних інвесторів з Великої Британії. У рамках цієї зустрічі делегація ознайомилася з інвестиційними проектами Агентства у сфері освіти та презентувала концепцію створення Європейської школи в Україні, яка є моделлю приватної загальноосвітньої школи, що буде об’єднувати найкращі міжнародні та українські методи навчання.

КП «Київське інвестиційне агентство» є замовником передінвестиційних робіт проекту згідно з розпорядженням КМДА від 06.03.2015 №208. Передпроектними пропозиціями передбачено будівництво приватної школи на 660 місць з орієнтовним об’ємом інвестицій у 169,4 млн грн.

Київська міська державна адміністрація планує оголосити інвестиційний конкурс із залучення інвестора з будівництва приватної середньої школи в 3-А мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В у Оболонському районі. Інформація буде опублікована в газеті «Хрещатик» та на офіційному інтернет-порталі КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]