Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Районні керуючі компанії проводитимуть будинкові збори і складатимуть плани поточних ремонтів на основі пропозицій киян – Петро Пантелеєв

03 жовтня 2017 року, 12:53

Протягом останнього місяця від мешканців Києва надійшло 2,7 тисяч пропозицій щодо проведення поточних ремонтів у житлових будинках. Усі пропозиції мешканців керуючі компанії повинні взяти в роботу – провести збори з будинковими громадами та скласти плани першочергових робіт. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Зараз ми отримали перший зворотній зв’язок на ті оголошення, що були розміщені наприкінці літа. Ми запропонували людям взяти участь у формуванні планів поточних ремонтів у рамках плати за послугу з утримання будинків та прибудинкових територій. Маємо наразі 2,7 тисяч звернень. Для обговорення цих пропозицій районні керуючі компанії проводитимуть збори, оскільки необхідно саме рішенням більшості мешканців будинку визначити першочергові ремонтні роботи», – сказав він.

За словами Петра Пантелеєва, комунальні керуючі компанії на основі побажань людей складатимуть першочергові та перспективні плани, враховуючи фінансові обсяги відрахувань на поточний ремонт та пріоритети.

«Важливо, щоб у питанні поточних ремонтів були правильно обрані пріоритети – безпека і надійна технічна експлуатація, особливо для будинків, що відносять до старого житлового фонду», – пояснив він.

Нагадаємо, наприкінці серпня на дошках оголошень житлових будинків було розміщено інформацію щодо участі киян у формуванні планів поточного ремонту. Свої пропозиції необхідно передати керуючій компанії району. Довідкову інформацію про керуючі компанії можна отримати на сайті: 1557.kiev.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]