Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 листопада Київ урочисто відзначить День Гідності та Свободи

03 жовтня 2017 року, 17:16

21 листопада Київ вшанує громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності – відповідний Указ про відзначення Дня Гідності та Свободи підписав Президент України.

Зокрема, передбачено проведення меморіальних, урочистих і культурно-мистецьких заходів за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, передусім учасників революційних подій в Україні у 2004, 2013-2014 роках, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

У цей день триватимуть урочисті церемонії покладання квітів, тематичних композицій, встановлення лампадок до місць поховань Героїв Небесної Сотні, загиблих учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, пам’ятників і пам’ятних знаків, присвячених подіям та учасникам Революції Гідності, антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

У військових частинах, навчальних та інших закладах для дітей та молоді, закладах культури пройдуть тематичні виставки, інформаційні заходи та зустрічі з активними учасниками революційних подій та учасниками АТО.

Крім того, передбачено упорядкування об᾽єктів, пов᾽язаних із подіями Революції Гідності, пам’ятників, пам᾽ятних знаків, місць поховань загиблих під час Революції Гідності та борців за незалежність України у XX столітті, воїнів, полеглих у боях за свободу та територіальну цілісність України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]