Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Середня зарплата за серпень у Києві зросла на 29% порівняно з минулим роком

05 жовтня 2017 року, 14:57

Середня заробітна плата штатних працівників у столиці у серпні 2017 року зросла на 29%, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, та становила 11073 грн. Про це з посиланням на результати статистичної звітності повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його інформацією, в Україні цей показник становить 7114 грн.

«Маємо перші ознаки відновлення економіки. Звичайно, тут відображені лише ті, хто працює офіційно, без «конвертів», але я хочу вірити, що більшість столичного бізнесу вибирає легальний шлях. Адже це не лише відповідально, але й безпечно як для працівників, так і для власників бізнесу», – зазначив перший заступник голови КМДА.

На його думку, зростання продовжуватиметься у столиці й надалі.

«Так, ми приймаємо більшість вимушено переміщених співгромадян і намагаємося створити для них соціальні умови. Тобто навантаження на бюджет теж зростає, але ми розуміємо, що, як і для чого маємо робити. Ми не живемо в ілюзіях, не беремо кредитів, а лише віддаємо їх. Я вважаю, що розумна фінансова політика міської влади сприяє відродженню економіки», – підсумував Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]