Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7, 8 та 9 жовтня через ремонтні роботи буде обмежено рух транспорту на Залізничному шосе, вулицях Котарбінського та Глибочицькій

06 жовтня 2017 року, 15:49

7 жовтня рух транспорту на Залізничному шосе та вул. Вільгельма Котарбінського буде закрито у зв’язку з виконанням робіт з ремонту асфальтобетонного покриття. З цієї ж причини буде обмежено рух на вул. Глибочицькій 8 та 9 жовтня.  Про це повідомили у КК  «Київавтодор».

Так, у суботу, 7 жовтня, із 08:00 до 21:00 буде закрито рух транспорту на Залізничному шосе (на ділянці від розворотного кільця тролейбусів до Наддніпрянського шосе) у зв’язку з продовженням ремонту асфальтобетонного покриття.

Також цієї суботи, 7 жовтня, з 09:00 до 18:00 буде закрито рух транспорту вул. Вільгельма Котарбінського (на ділянці від вул. Дмитрівської до вул. Шолуденка) у зв’язку з виконанням робіт з ремонту асфальтобетонного покриття. 

Із 15:00 8 жовтня до 06:00 9 жовтня на вул. Глибочицькій (на ділянці від Кудрявського узвозу до Глибочицького проїзду) буде частково обмежено рух транспорту.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]