Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян проінспектував хід ремонтних робіт на основних транспортних об’єктах столиці

06 жовтня 2017 року, 18:44

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян проінспектував хід ремонтних робіт на основних транспортних об’єктах Києва та ознайомився з роботою КП «ШЕУ Голосіївського району» та КП «ШЕУ Печерського району» столиці.

У рамках інспекції заступник голови КМДА оглянув хід ремонтних робіт транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського, де наразі завершені роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття вздовж шляхопроводу, і триває ремонт низової частини шляхопроводу та влаштування тротуарів з ФЕМів.

Наступним об’єктом став Одеський шляхопровід, на якому дорожники продовжують роботи з ремонту прогонових будов та встановлення колесовідбійної огорожі. На шляхопроводі на просп. Науки тривають роботи на підходах до шляхопроводу, здати об’єкт заплановано до кінця поточного року.

Також Дмитро Давтян перевірив готовність до зимового періоду шляхоексплуатаційного управління Голосіївського району. Наразі дорожники забезпечені необхідною технікою та достатньою кількістю посипальних матеріалів.

«У столиці продовжуються роботи з капітального ремонту об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури. Сподіваюсь, погодні умови дозволять дорожникам завершити заплановані на цей рік роботи та здати їх в термін», – зауважив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]