Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я закликаю учасників конфлікту на Ревуцького вирішувати його в діалозі і мирним шляхом»

06 жовтня 2017 року, 20:02

Закликаю усіх учасників конфлікту навколо будівництва заправки на Ревуцького стримувати емоції і вирішувати будь-які конфліктні ситуації виключно в діалозі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

Коментуючи сутички, які сталися у ніч проти четверга на місці будівництва АЗС на вул. Ревуцького, міський голова зазначив, що це не додає авторитету ні місту, ні громаді, ні людям, які беруть участь у подібних діях.

Мер наголосив, що Національна поліція має провести розслідування та встановити осіб, які порушували закон.

«Для цього є всі можливості, оскільки там встановлені 12 камер відеоспостереження. Можна встановити, хто безпосередньо порушував закон і був провокатором подій», – сказав Віталій Кличко.

Міський голова закликав сторони конфлікту вирішувати суперечку мирним шляхом.

«Якщо є зауваження, можна звертатися до суду. На жаль, ситуація навколо цього будівництва знову загострилася, але ми робитимемо все, щоб вирішити це питання в правовій площині  і щоб таких питань було якомога менше. Закликаю всіх, не зважаючи на дуже емоційну ситуацію та підвищену температуру в суспільстві, стримувати емоції і вирішувати будь-які конфліктні ситуації виключно в діалозі і в рамках закону», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]