Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На дорогах столиці тривають ремонтні роботи

08 жовтня 2017 року, 10:37

На численних дорожніх об’єктах протягом суботи, 7 жовтня, тривали активні роботи. Зокрема, підприємства КК «Київавтодор» працювали на Набережному та Залізничному шосе, вулицях Олени Теліги, Володимирській, Льва Толстого, Вільгельма Котарбінського. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, на Набережному шосе влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття на площі 6 тис. кв. м, на вул. Володимирській – верхній шар дорожнього одягу на ділянці від бульвару Тараса Шевченка до вул. Богдана Хмельницького. Завершено асфальтування проїжджої частини Залізничного шосе та вул. Вільгельма Котарбінського.

Крім того, у суботу тривали активні підготовчі роботи на вул. Олени Теліги. Дорожники проводили ремонт оглядових колодязів, заміну опорних плит та підготовку основи до асфальтування. Вночі 8 жовтня на непарний стороні вул. Олени Теліги на ділянці від вул. Дегтярівської до вул. Дорогожицької було влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]