Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці протягом грудня відбудуться заходи до Всеукраїнського тижня права

09 жовтня 2017 року, 14:24

У столиці протягом грудня відбудуться заходи до Всеукраїнського тижня права у 2017 році. Відповідний план заходів затверджено розпорядженням КМДА.

Так, 8 грудня у навчальних закладах столиці відбудеться Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини. Також із 4 до 8 грудня в навчальних закладах триватимуть тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (виховні години, лекції, бесіди, правові конкурси, ігри), науково-практичні конференції, присвячені проблематиці прав людини за участю провідних юристів, лекції, бесіди, навчання з педагогічними працівниками з питань реалізації прав людини. Кияни та гості міста зможуть відвідати протягом 4-8 грудня книжкові виставки, презентації видань про права людини та іншої літератури правового змісту, а 6-8 грудня – виставку-форум «Правники-суспільству».

До Всеукраїнського тижня права протягом грудня також будуть проведені семінари, зустрічі та засідання за круглим столом, дискусії, майстер-класи провідних юристів, присвячені проблематиці прав людини, захисту прав учасників антитерористичної операції, членів їхніх сімей та внутрішньо переміщених осіб. Зазначені заходи відбуватимуться за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, народних депутатів України та депутатів Київської міської ради, діячів науки та культури.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]