Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві може з’явитися сквер Бориса Нємцова»

12 жовтня 2017 року, 0:08

 

У Києві найближчим часом один зі скверів міста можуть назвати на честь Бориса Нємцова. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

«Я не можу сказати, що з Борисом Нємцовим ми були великими друзями, але ми мали добрі відносини. Те, що сталося з Нємцовим, – це російські реалії, коли вбивають людей, які мають альтернативну думку. Впевнений, що це було політичне вбивство за його погляди та критику влади», - наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що обговорював можливість перейменування об’єктів у Києві на честь опозиційного російського політика з його дочкою Жанною. І тепер це питання має розглянути Київрада.

«Впевнений, що це питання буде проголосоване. Ми вже визначили сквер і обговорили можливість встановлення пам’ятника. Найближчим часом ми ухвалимо рішення щодо цих питань», - сказав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]