Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» спростив процедуру отримання документів для підприємств

12 жовтня 2017 року, 13:54

Прийнято рішення оптимізувати процедуру отримання паспорту водного господарства та умови на скид стічних вод для юридичних осіб. Про це повідомили в ПрАТ АК «Київводоканал».

Відтепер зазначені документи можна отримати не лише на вул. Електротехнічній, 16, а й у сучасному центрі обслуговування юридичних осіб на Лейпцизькій, 1-А. З минулого тижня щовівторка та щочетверга з 8:00 до 17:00 тут працює представник Департаменту екологічного нагляду, який консультує та надає необхідні довідки.

У «Київводоканалі» звертають увагу, що деякі організації-посередники пропонують абонентам аналогічний сервіс за додаткову плату, і наголошують: послуги фахівців у центрі обслуговування юридичних осіб є абсолютно безкоштовними.  Аби переконатись у цьому у «Київводоканалі» радять вирішувати усі питання безпосередньо на місці за адресою: Лейпцизька ,1-А.

Новий формат роботи дозволить заощадити час абонентів, спростити бюрократичні процедури, мінімізувати вплив людського фактору та втілити європейські стандарти обслуговування за принципом «єдиного вікна».

Паспорт водного господарства видається усім підприємствам на увесь строк їхньої діяльності і поновлюється у разі зміни назви установи або обсягів споживання води. Умови на скид потрібно оформлювати раз на рік. З переліком документів, необхідних для оформлення умов на скид та паспорту водного контролю, можна ознайомитись за посиланням: https://vodokanal.kiev.ua/ua/page-perelik-neobkhidnikh-dokymentiv

Графік роботи Центру: з 8:00 до 17:00 (пн-чт) та з 8:00 до 16:00 (пт).

Контактний номер телефону: +38 (044) 200-7343.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]