Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив квартири учасникам АТО, а також державні та нагороди міського голови до Дня захисника України

13 жовтня 2017 року, 14:12

Мер Києва Віталій Кличко привітав військовослужбовців і ветеранів із Покровою та Днем захисника України і вручив 27 сертифікатів на квартири киянам-учасникам АТО, які були поранені та отримали інвалідність I-III груп. Також із нагоди свята Віталій Кличко вручив відзнаки Київського міського голови учасникам АТО і волонтерам, та державні нагороди за гуманітарну участь у антитерористичній операції, значні здобутки у професійній та громадській діяльності.

«Вітаю всіх зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України! Сьогодні ми вшановуємо справжніх захисників нашої Вітчизни  –  сильних, мужніх та чесних. Тих, хто готовий взяти на себе відповідальність не тільки за власну родину, але й за незалежність та цілісність нашої держави. У цей день ми згадуємо про полеглих бійців, які в різні часи на різних фронтах захищали Україну», – звернувся мер столиці до присутніх.

Мер Києва підкреслив, що нині Україна, на жаль, долає найскладніші виклики за часи своєї незалежності – відстоює свою державність та територіальну цілісність.

«І сьогодні на Сході України нашу державу захищають нові воїни – герої АТО. Ми говоримо про військових, як про захисників із великої літери. Ми вдячні вам, поважаємо вас і шануємо, – наголосив міський голова. – Із 2014 року майже 24 тисячі киян взяли участь в антитерористичній операції. Зі свого боку столична влада робить усе можливе, щоб надати соціальні гарантії для наших військових, а також підтримує сім’ї загиблих героїв», – сказав Віталій Кличко.

Під час церемонії присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх героїв, які захищали Україну.

«Вшануємо і пам’ять Героїв Небесної Сотні, які теж віддали життя, захищаючи європейський вибір України, гідність її громадян», – сказав Віталій Кличко, оголошуючи хвилину мовчання.

Мер Києва подякував присутнім героям, учасникам АТО, волонтерам і  всім тим, хто щодня в мирному житті підтримує наших захисників, за патріотизм, мужність, силу духу та щоденну працю.

«Вітаю всіх і бажаю миру, козацького здоров’я та віри в себе і в свою країну», – сказав Віталій Кличко.

Після привітання захисників міський голова вручив сертифікати на 27 квартир із 50 виділених міською владою для киян-учасників АТО, які були поранені та отримали інвалідність I-III групи під час бойових дій на Сході України.

Мер столиці також із нагоди свята вручив відзнаки Київського міського голови киянам-учасникам АТО і волонтерам, а також державні нагороди за гуманітарну участь у антитерористичній операції та значні здобутки у професійній та громадській діяльності. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]