Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 та 16 жовтня в Києві частково обмежать рух транспорту та пішоходів

13 жовтня 2017 року, 17:14

 

15 та 16 жовтня в столиці діятимуть обмеження руху транспорту вулицями Копилівською та Ольжича, проспектом Перемоги, естакадою Південного мостового переходу, а також пішоходів – мостом через лінію швидкісного трамвая на просп. Л. Курбаса. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Так, із 15 жовтня рух транспорту на ділянці від вул. Копилівської до вул. Ольжича в напрямку ст. м. «Дорогожичі» буде обмежено та організовано зустрічною смугою. Такі зміни пов’язані з капітальним ремонтом вул. О. Теліги.

16 жовтня з 7:00 до 22:00 у зв’язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського буде закрито рух транспорту низовою частиною просп. Перемоги. Також буде обмежено рух у напрямку вул. Данила Щербаківського.

16 жовтня з 9:00 до 18:00 на естакаді Південного мостового переходу в напрямку з просп. М. Бажана на Наддніпрянське шосе буде частково обмежено рух транспорту в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття.

16 жовтня з 10:00 до 16:00 на пішохідному мосту через лінію швидкісного трамвая на просп. Л. Курбаса біля кінотеатру «Лейпциг» обмежать рух пішоходів. Такі зміни пов’язані з ремонтом покриття на вказаній ділянці.

Комунальна корпорація просить водіїв та пішоходів із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних із ремонтом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]